Uit Recreatief Totaal

Rustwat in Rhenoy gaat er met de titel ‘Het leukste terras aan het water 2024’ vandoor!

Geplaatst op: 17 oktober 2024 Geschreven door Richard de Bruin

Pal aan de rivier de Linge bij Rhenoy vind je Rustwat, het restaurant dat vanaf augustus 2024 de titel ‘Het leukste terras aan het water 2024’ draagt! De hele maand juli kon er gestemd worden op maar liefst vijfenzeventig genomineerde terrassen aan het water. Dat werd massaal gedaan, want op 31 juli stond de teller op 8.000 geverifieerde stemmen. De strijd om de winst was tot op de laatste dag spannend, want het was een nek-aan-nek race met de Pannekoekenbakker Woudrichem. Rustwat in Rhenoy ontving uiteindelijk de meeste stemmen en bemachtigde met 1.060 stemmen de titel!

Gedurende de stemperiode heeft Rustwat met veel inzet en enthousiasme stemmen geworven. Zo hebben ze wervende flyers verspreid, een winactie geïnitieerd en zijn ze actief geweest op sociale media én op het terras zelf. “We zijn enorm verrast en vooral vereerd met deze leuke titel!”, aldus Margiet Verbeek van Rustwat. Naast de eervolle titel ‘Het leukste terras aan het water 2024’, ontvangt Rustwat ook een uniek promotiepakket ter waarde van 8.000 euro, inclusief een week lang promotie op een reclamemast langs de A2!

De verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’ is een initiatief van Stichting Bureau Toerisme en vormt een onderdeel van de campagne “De mooiste wateren’. ‘Het rivierengebied staat bekend om haar rijke aanbod op het gebied van waterrecreatie. De verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’ is de uitgelezen kans om te laten zien wat voor moois het rivierengebied in de zomermaanden te bieden heeft”, aldus Richard de Bruin, directeur van Stichting Bureau Toerisme.

Richard de Bruin vertelt: “We kijken terug op een mooie uitreiking van de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’. Met perfect zomers weer, een vol terras en vele bootjes op de Linge was het een geslaagde uitreiking.

De verkiezing en de winnaar kregen veel aandacht in verschillende media, waaronder De Telegraaf met een uitgebreid interview met de winnaar en ook de regionale media zoals Het Kontakt schreven uitgebreid over de uitreiking. Ook op sociale media werden de felicitaties aan de winnaar Rustwat in Rhenoy gedeeld en sprak men veel lof uit voor dit prachtige terras aan het water. Nieuwsgierig naar foto’s van de uitreiking? Een mooie fotoreportage is beschikbaar via onze mediabank.

De grote belangstelling voor deze verkiezing onderstreept hoe geliefd terrassen aan het water zijn in Nederland, en de uitreiking bij Rustwat in Rhenoy heeft duidelijk een blijvende indruk achtergelaten op zowel de deelnemers als het publiek.”

Ben je benieuwd naar de Top 15 van de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water 2024’? Ga dan naar uitinderegio.nl/terrasverkiezing. Hier vind je de leukste terrassen aan het water – van Wijchen tot aan Woudrichem.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laat het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.